Шутановац високоризичан

12-07-2017 | Саопштења

Једини министар одбране у досадашњој историји Србије, којем је Решењем ускраћено право да као члан скупштинског Одбора за контролу служби безбедности има приступ подацима који се третирају као државна тајна је нико други до "честити" и "препоштени" власник врачарских пашњака Драган Шутановац.
То није зато што има озбиљнијих проблема са видом, иако носи наочаре, већ зато што није добио сагласност Безбедносно информативне агенције за упознавање са строго поверљивим документима зато што не испуњава законом прописане услове, јер је оцењен као високоризичан.
Бивши министар одбране па високоризичан. Шта ли то значи?
Да ли то значи да све ово што лаже о Александру Вулину, ради по нечијем налогу, не знам, али када је могао да распрода сву опрему Војске Србије, што му је проблем и да бесомучно лаже.
Какав он проблем има са самим собом говори и чињеница да је у време министровања , пре снимања емисије у студију РТС-а у Кошутњаку, покушавајући да спречи Александра Вулина да га критикује у емисији, претио да ће објавити досије из ког се види да је разлог за немогућност служења војног рока Александра Вулина, тешка урођена мана која је довела до проблема са видом.
Бедно, зар не?
Још бедније је ово што данас говори једини министар одбране који није добио сагласност за приступ строго поверљивим информацијама.

Шеф посланичке групе Покрета социјалиста,
Ђорђе Комленски
 

Подели са пријатељима: