Обрадовић и даље отима новац од својих одборника

28-09-2017 | Саопштења

Чим крене оркестрирани напад на Александра Вулина оних који су спремни да учине све да покваре добре односе са кинеским инвеститорима, да прекину све бољу војну сарадњу са Русијом, крене да се дерња и лажни патриота, лажни русофил, Бошко Обрадовић.
Тај препоштени човек од "поверења", за кога више ни најбилжа родбина неће да гласа и даље несметано отима новац од својих одборника у Скупштини Града Чачка. Ми смемо да затражимо од надлежних органа да и по трећи и четврти пут преиспитају неистините наводе против Александра Вулина, али да ли Бошко Обрадовић, или неко из његове посланичке гупе сме да затражи од надлежних органа да преиспитају наводе које су одборници Бошка Обрадовића пред говорницом у Скупштини Града Чачка изрекли и потврдили да им је отимао новац, који им као одборницима припада и да га због тога напуштају. Да ли ће ова сведочења коначно бити проверена, да ли ће бити испитани и проверени наводи о новцу на превару узетом од српских светиња, да ли ће бити процесуирано малтретирање и напади на новинарке и чланице РИК-а, верујемо да хоће.
Пошто они за то немају храбрости, јер знају шта је истина, као што смо позвали надлежне органе да колико год пута треба да провере наводе против Александра Вулина, нека већ једном покрену поступак против Бошка Обрадовића, па да видимо шта је права истина.

Шеф посланичке групе Покрета социјалиста,
Ђорђе Комленски  

Подели са пријатељима: