Покрет социјалиста осуђује напад на Мартиновића, Обрадовић има задатак да унизи Скупштину Србије

21-11-2017 | Саопштења

Покрет социјалиста најоштрије осуђује данашњи напад на Александра Мартиновића.

Покрет социјалиста већ више од годину дана упозорава да Бошко Обрадовић и други досовски јуришници спроводе насиље у Скупштини Србије и имају задатак од својих спонзора да изазову насиље и на улицама Србије.

Овако су се накада давно понашали само припадници љотићевске организације , а данас неко то покушава да поново пробуди у Србији.

Да ли је данашњи напад на Александра Мартиновића само почетак или крај оваквих испада показаће дани који долазе.

Ако узмемо у обзир да се ово одиграло наочиглед камера и многобројних сведока, а без икаквог разлога и повода, зар и најзлурадији могу више да имају било какву сумњу да је и Председник Скупштине Маја Гојковић била физички злостављана у свом кабинету.

Догађаји у Републичкој изборној комисији,напад на новинарку Пинк телевизије, напад на Председника Скупштине Србије Мају Гојковић, данашњи напад на Александра Мартиновића указују да је задатак који имају досовски јуришници унижавање Скупштине Србије и изазивање нереда.

Ако се узме у обзир и да је данас Аранђеловдан, једна од највећих слава у Срба, јасан је образац да се овде не ради о случајности. Многи догађаји који су на ружан начин обележили историју Србије, дешавали су се на највеће српске празнике. Све што се дешавало на Видовдан 2001. године говори да су налогодавци тих и данашњег догађаја исти.

Хоће ли надлежно тужилаштво и сада остати немо ?

шеф посланичке групе Покрета Социјалиста
Ђорђе Комленски
 

Подели са пријатељима: