ПС био за ванредне парламентарне, али ће поштовати одлуку

10-01-2018 | Вести

 СРЕМСКА МИТРОВИЦА, 11. јануара (Тањуг) - Председник Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је да је његов покрет хтео да се распишу ванредни парламентарни избори у Србији заједно са локалним у Београду, али и да ће његов покрет поштовати одлуку које је донело руководство Српске напредне странке.

 
Вулин је казао да би било добро да су се одржали ванредни парламентарни избори, али да је одлука о нерасписивању тих избора донета у складу са оним што је председник СНС-а Александар Вучић сматрао најбољим интересом Републике Србије, додавши да он верује у одлуке које Вучић доноси.
 
Иако не жели да се противи одлуци највеће странке у Србији и коалиције чији је део и Покрет социјалиста, Вулин наводи да ће таква одлука руководства СНС-а охрабрити странке бивше власти уочи београдских избора.
 
"Представници партија ДОС-а ће сада бити веома гласни пошто ће бити сигурни да неће морати да изађу пред грађане и да неће морати да подносе рачун за оно што су радили. Очекујем да ће они бити бучнији и гласнији него што су до сада били", поручио је Вулин.
 
Извор Танјуг
Подели са пријатељима: