Председник Покрет социјалиста Александар Вулин у Лазаревцу

25-02-2018 | Вести

Коалиција окупљена око Александра Вучића нуди грађанима могућност да развијају свој град и њиме владају. Беогард се неће развијати ако улажемо у круг двојке а сматрати да све што се налази даље од центра није вредно развоја и улагања, изјавио је председник Покрета социјалиста, Александар Вулин који је данас разговарао са грађанима београдске општине Лазаревац.
"Важно је да је коалиција коју предводи Александар Вучић коалиција која ради, која ствара, која доведе воду, отвори ново радно место. Алексанадр Вучић, и сви они који са њим деле одговорност за управљањем Србијом и нашим градом, показао је да је могуће волети своју земљу и да је могуће бити достојанствен, независтан, суверен али такође водити рачуна о економским интересима сваког грађанина.
Представници ДОСових партија се само заклињу да више никада неће бити оно што су били и да све оно што су радили више никада неће поновити али да им ипак дамо шансу да они још једном преузму власт да још једном преузму градсју касу. Јесте да ће се обогатити још једном, поплаћати рачуне за које су вероватно остали некоме и нешто дужни али никада више неће радити оно што су радили", истакао је Вулин.
"Ми грађанима Београда нудимо само једно - рад. Нудимо им могућност да развијају свој град и нудимо им могућност да владају својим градом. Ово јесу избори за град, за градоначелника, али ово су избори и за Србију. Ово су избори какву Србију хоћемо. Да ли хоћемо усправну и поносну Србију, Србију којом не одлучују амбасадори већ одлучују они које су изабрали или хоћемо Србију оних времена у којима су владали тајкуни, амбасадори и они који су се извињавали у наше име.
Лазаревац је део Београда и Лазаревац ће бити самосталнији у оној мери у којој буде био више развијен, у којој мери ЕПС буде боље радио, у којој мери буде радила његова привреда, у којој мери људи који су овде и који имају велики ауторитет и велико име у самом граду Београду буду могли да кажу да се њихова заједница боље и сигурније развија. Београд се неће развијати тако што ћемо улагати у круг двојке а сматрати да све што се налази нешто даље од центра Београда није вредно развоја и улагања. Људи који воде Лазаревац су доказали да имају одличну комуникацију са градом Београдом, да имају одличну комуникацију са председником републике и Владом Републике Србије. То је добар пут, само тако треба наставити", реако је председник Покрета социјалиста, Алексанадар Вулин.
 

Подели са пријатељима: