Александар Вулин: Mинистри да раде, а не да размишљаjу о реконструкциjи

21-03-2018 | Вести

БЕОГРАД- О реконструкцији Владе треба да одлучује онај ко је формулисао политику коју су грађани Србије подржали, а то је Александар Вучић, а министри до тада не треба да се баве том темом, већ да раде свој посао, каже министар одбране Александар Вулин.

Одговарајући на питање новинара о реконструкцији Владе Србије и о томе види ли себе и далке као део тог тима, Вулин је приликом отварања нове операционе сале у Војној болници Ниш, рекао да не жели о томе да говори и да је незахвално говорити о себи.

"О овој реконструкцији Владе треба да одлучује онај ко је формулисао политику коју су грађани Србије подржали, а то је Александар Вучић. До тада министри уопште не треба да се баве тиме, него треба да раде свој посао и да од тога не праве тему. Ја од тога не правим тему, можете да пратите моје политичко деловање свих ових деценија. Верујем у заједничку идеју. Дакле, онај за кога гласа Србија, а гласа за Александра Вучића у незапамћеном броју гласова, и ниједан политичар у новијој историји Србије, односно од настанка вишепартијског система, никада није имао тако висок степен подршке и тако дуготрајну подршку међу грађанима Србије", рекао је Вулин.

Он је поновио да Александар Вучић има право да одлучује о томе ко ће бити или неће бити у некој будућој реконструкцији.

"Што се мене тиче, моје је да радим и сматрам да сви остали министри треба да раде свој посао и да не размишљају о реконструкцији Владе", поручио је министар одбране. 

Извор: Танјуг

Подели са пријатељима: