Вучић озбиљан државник, Јеремић никада није променио своју лажљиву ћуд

01-04-2018 | Саопштења

Покрет социјалиста истиче да је Вук Јеремић променио безброј мишљења, савезника и спонзора, али своју лажљиву ћуд никада.
Лажљиви Јеремић када говори о Вучићу, он у ствари говори о себи и увек полази од себе.
Вучић је човек који се бори за свој народ на КиМ, а народ одлично памти како га је Јеремић издао.
Александар Вучић је озбиљан државник који заступа интересе свог народа и кога свет због тога и поштује, са Вучићем се не тргује и не користи се језик уцене, са Вучићем се разговора, а бившем лажљивом чиновнику Јеремићу се наређује и диктира.
Срамота је да Јеремић данас говори о Косову и Метохији, јер је Јеремић тај који је намерно погрешно формулисао питање пред Међународним судом правде и преговоре о КиМ са УН пребацио на надлежност ЕУ.
Чак сто земаља је признало Косово за време његове власти, а он је за то време трошио новац народа на разне лобисте из САД за личну промоцију.
Баш као што је за време свог минисарског мандата слагао Русију и издао Србију, тако што је у току ноћи променио резолуцију Србије о КиМ пред УН, тако и данас покушава да својим безочним лажима и блаћењем поново напакости Србији и да се додвори међународној заједници.
Подсећамо лажљивог Јеремића да о Србији више не одлучују странци и да су прошла времена када је он по своја мишљења ишао у стране амбасаде.
Србија је самостална и суверена држава, баш као и њен председник, данас о Србији одлучује само њен народ.

Служба за информисање Покрет социјалиста 

Подели са пријатељима: