Јеремић увек спреман да лаже и да буде против своје државе и народа

10-04-2018 | Саопштења

Пропали досовски политичар Вук Јеремић није пропустио прилику да своју посету Њујорку искористи како би поново напао своју државу.
Јеремић који за себе каже да је велики патриота је на највећи хришћански празник у америчким медијима своју државу представио као деспотску и затворену, најгору на Балкану.
Јасно је да је Јеремић увек спреман да лаже и да буде против свог народа и државе само да се додвори странцима и то нас баш ни мало не чуди.
Када је могао да као српски министар иде по мишњења у стране амбасаде, да изда КиМ и превари Русију, да протера УНМИК и доведе ЕУЛЕX, да са својим досовским пријатељима Вучићу остави опљачкану Србију пред банкротом, зашто би му био проблем да у свету о својој држави и народу говори најгоре.
Александар Вучић ће и поред огромне количине мржње, зависти, лажи и злобе коју досовсци свакодневно испољавају према њему, наставити да се државнички и достојанствено бори за свој народ и за очување целовитости и независности своје земље.
Вучић је државник са јасном визијом, а досовац Јеремић ће увек остати ситни политикант који блати своју државу по свету.


Служба за информисање Покрет социјалиста

 

Подели са пријатељима: