Вучић вратио углед Србији коју је Jеремић понижавао и пљачкао

17-04-2018 | Саопштења

Покрет социјалиста истиче да Јеремић увек када говори о Вучићу, полази од себе, али никако да схвати да Вучић баш никада неће бити као он, да неће попут њега да поклања српску земљу и троши народни новац.
Пропали досовки политичар лаже и измишља како је Вучић наводно обећао да ће Косово увести у УН, а управо је овај исти Вук Јеремић странцима давао и поклањао и оно што нису тражили од њега.
Све је давао Јеремић како би се додворио странцима, он је као српски министар у УН преко ноћи променио резолуцију о КиМ, срамно издао народ на Косову и Метохији и преварио Русију.
Заиста је срамно и нечувено да човек који је намерно поставио погрешно формулисано питање Међународном суду правде, који је отерао УНМИК, а довео Еулеџ, има смелости и образа да напада и оптужије Александра Вучића, који се истински бори за КиМ, који чува и штити наш суверенитет и неутралност.
Јеремићеви прљави потези и напади на Србију и Вучића нас нису ни мало изненадили, јер је он својим поступцима и политичким деловањем јасно рекао шта мисли о српском народу и нашој држави, а не мисли баш ништа добро.
Вучић је повратио достојанство и углед Србији коју је Јеремић годинама понижавао и пљачкао.

Служба за информисање Покрет социјалиста 

Подели са пријатељима: