Јеремић вређа интелигенцију грађана Србије

30-05-2018 | Саопштења

Покрет социјалиста истиче да Вук Јеремић сваком својом изјавом вређа интелигенцију грађана Србије и да је крајње време да схвати да је његовим лажима дошао крај.
Пошто Јеремић не може да понуди ништа осим лажи, наравно да не може да одговори на питање колико је новца добио од ухапшеног кинеског тајкуна за "консултантске услуге", али зато може да безочно слаже да се над њим врши политички прогон.
Јеремић је својим измишљотинама и нападима на Александра Вучића доказао да је спреман на сваку гадост, само да прикрије своје преваре.
Још једна велика Јеремићева лаж је да рејтинг његове странке и њега расту, а истина је да није био способан да ту исту странку сам оформи, већ је морао да је купи од Миодрага Алексића, као што је истина да је својим лажима и пљачком за време досовског режима много штете нанео српском народу.
Истина је да је Јеремића народ одавно прозрео и да је јасно рекао шта мисли о њему и на председничким и на београдским изборима и рећиће сваки пут да о Јеремићу не мисли баш ништа добро, то је једина истина.

Служба за информисање
Покрет социјалиста  

Подели са пријатељима: