Александар Вулин: На срећу Србиjе води jе Вучић не Jанукович

09-06-2018 | Вести

БЕОГРАД - Министар одбране Александар Вулин данас је поводом протеста возача у Србији који су у петак на сат времена блокирали саобраћај широм земље, истакао да нико не може да прихвати ни подржи људе који сматрају да ће својом себичношћу нешто променити или побољшати.

У саопштењу оцењује и да изгледа постоје људи који би да од Србије направе и ураде оно што су некада радили у Украјини, али да се на нашу срећу, на челу Србије налази Вучић, а не Јанукович.

"На друштвеним мрежама, присталице Ђиласа, Двери и Јеремића хвале се како су изазвали саобраћајни хаос у Србији. Занимљиво је када су пре неколико месеци били радови у Београду онда је разлог за протесте била велика гужва, а сада је највећа радост када се направи велика гужва", навео је Вулин у саопштењу.

Истиче да се на овакав начин не само квари свакодневни живот, смета сваком од наших суграђана, већ показујемо да два или три човека могу да покваре живот хиљадама људи.

Вулин је додао да је тешко то разумети и нагласио да то нико не може ни да прихвати ни да подржи.

Каже и да је занимљиво да је 2013. године иста оваква акција била спровођена у Украјини.

"Тада се звала Аутомајдан и тада су исто овако, стварајући саобраћајне гужве, ишли да уништавају једну земљу, ишли да изазивају сукобе, и по налогу западних обавештајних служби уништили читаву једну земљу.

Аутомајдан се изгледа понавља и у Србији, и изгледа да постоје људи који би да од Србије направе и ураде оно што су некада радили у Украјини. На нашу срећу, на челу Србије се налази Вучић, а не Јанукович, и нека се не надају да ће на овај начин успети да дестабилизују и сруше Србију", поручио је Вулин.

Извор: Танјуг
 

Подели са пријатељима: