Александар Вулин: Напад на службено лице jе напад на Србиjу

13-06-2018 | Вести

БЕОГРАД - Министар одбране Александар Вулин коментаришући напад на полицајца током блокаде саобраћаја код Лазаревца, изјавио је да је напад на било које службено лице напад на читаву државу.

"Оно на шта сам упозоравао, на украјински сценарио, на насиље које се призива на нашим улицама, нажалост управо се и догађа. Несхватљиво је да било ко због својих политичких циљева може да дигне руку на полицајца, може да угрожава живот наших грађана", наводи се у изјави министра Вулина која је достављена медијима.

Он додаје да је захвалан нашим грађанима на огромном стрпљењу и на разумевању да се дестабилизација Србије мора избећи по сваку цену, али на државне органе који стриктно спроводе закон и који само у складу са законом решавају и овај проблем.

Вулин упозорава да је , нажалост, много оних који желе слабу Србију, дестабилизовану Србију, Србију у којој ће неки нови Аутомајдан да је учини нестабилном, да је баци на колена, а да постоје и они који ће због интереса, углавном са стране, учинити било шта да Србија буде слаба.  

Извор: Танјуг

Подели са пријатељима: