Тадић новим лажима о Вучићу и Србији вређа интелигенцију народа

21-06-2018 | Саопштења

Сваком својом новом лажи о Вучићу и Србији, Тадић вређа интелигенцију народа.
Пошто се вероватно не сећа свих својих лажи које је изговорио грађанима Србије, подсећамо Бориса Тадића да је 2008. године са билборда и рекламних спотова обећао Србији одбрану Косова и Метохије, 200 хиљада нових радних места и инвестиције, а да су се уместо тога догодиле катастрофалне пљачкашке приватизациије, отпуштено је на хиљаде радника, тајкунима је распродата најбоља пољопривредна земља, проглашена је једнострана независност Косова.
Рекао је Тадић и да никада неће правити владу са СПС-ом, па је убрзо показао да је жеља за власћу јача од било ког принципа и обећања.
Покрет социјалиста поручује Борису Тадићу да коначно треба да се помири са чињеницом да се време када су Србијом владали тајкуни, нарко-картели, странци и безакоње никада више неће вратити и да је Србија данас, баш захваљујући Александру Вучићу, постала озбиљна и угледна држава.
Време власти Бориса Тадића и ДОС-а Србија памти и памтиће као своје најмрачније доба.
Све што су Тадић и досовци икада рекли и обећали грађанима, слагали су, досовци једино говоре истину када говоре једни о другима, само тада не лажу.

Служба за информисање Покрет социјалиста 

Подели са пријатељима: