Новосадски" Савез за сопствени џеп"

28-06-2018 | Саопштења

Крајње је цинично да они који су јавно признали да су задужили и упропастили ЈКП „Стан“ данас држе придике о томе како треба решавати проблеме у том предузећу. Политичке странке и покрети тзв. демократске опозиције како су се потписали у свом саопштењу, у ствари представљају савез оних који су током претходних година спроводили пљачкашку приватизацију, оних који су кроз стечаје опустошили новосадску, војвођанску и српску привреду као и оних који никада ништа у животу нису радили изузев што су деценију ипо живели на грбачи грађана. Данас окупљени око Ђиласовог „Савеза за сопствени џеп“, гладни власти коју одувек схватају искључиво као извор привилегија, а никако и обавеза, спремни су да лажу и обмањују, само да би се бар на дан докопали тако жељене власти.
Сећају се Новосађани како се живело када је градом управљала Демократска странка са својим сателитима. Сећају се Новосађани и афере са изградњом булевара Европе када су стотине милиона динара опљачкане из градског буџета, сећају се и превара са Развојном банком Војводине, Тесла банком, Фондом за капитална улагања... Сећају се Новосађани ко је продавао новосадска предузећа у бесцење, ко их је, без икаквих права, као технолошки вишак истеривао на улицу и ко је гновосадску привреду са преко 40.000 запослених довео на ниво да од једва 4.000 запослених.
Сећају се Новосађани свега, зато и подржавају актуелну градску власт и градоначелника Милоша Вучевића, власт која од првог дана решава силне проблеме који су остали иза вас, власт која поново запошљава све оне које сте ви отпуштали, власт која за разлику од вас воли свој град и брине о њему.

 

Подели са пријатељима: