Новосађани никада неће заборавити катастрофалну владавину досоваца

01-08-2018 | Саопштења

Градски одбор Покрета социјалиста Нови Сад подсећа Демократску странка и њене бивше партијске колеге које су пребегле у друге партије да грађани Новог Сада нису и неће заборавити њихову катастрофалну шеснаестогодишњу владавину.
Они који су уништили и довели у стечај јавно комунално предузеће "Стан" данас, без имало стида и срама, држе лекцијe онима који враћају њихове дугове.
Демократска странка је након одласка са власти у Јавно комуналном предузећу "Стан" оставила дуг од чак 800 милиона динара, док је садашња градска власт вратила 300 милиона динара њиховог дуга.
Да је демократама заиста било стало до Новосађана и здравог функционисања ЈКП "Стан", они га за време своје владавине не би довели до руба пропасти.
Град Нови Сад послује и ради све у складу са законом, све је апсолутно транспаренто и увек ће бити тако, јер су најбољи интереси Новосађана приоритет ове градске власти.
Пошто више нису у прилици да пустоше комунална предузећа, политичко деловање досоваца се једнино своди на лажи и на мржњу.

Градски одбор Покрета социјалиста Нови Сад  

Подели са пријатељима: