Александар Вулин: Харадинаj у СРБ има броjне савезнике, Вучић само народ

09-08-2018 | Вести

БЕОГРАД  - Министар одбране Александар Вулин рекао је данас да Рамуш Харадинај има свезнике у политичарима у Србији који су за независно Косово, док председник Србије Александар Вучић има само народ.

"Харадинаја нико од политичара из Србије који су за целовито и независно Косово није напао. Харадинај у Србији има бројне гласне савезнике, Вучић само народ", каже Вулин у изјави достављеној данас Тањугу.

Како каже, против заустављања ширења велике Албаније огласили су се бројни политичари у Србији.

"Од Саве Јањића који, док га Кфор чува од насиља Албанаца, претњу види у борби Вуцица, па преко Наташе Кандиц и Соње Бисерко, разних невладиних организација и аналитицара који о Космету знају само оно што им је рецено када примају донације. Сви су забринути шта би разграницење знацило за независно Косово али нису ни мало забринути због најаве да це Косово и Албанија имати једног председника или да неце имати међусобну границу", каже Вулин.

Јавио се и Јеремиц уплашен да би Србија најзад могла престати са поразима и учврстити своју државу а подршку им је свима дао Харадинај претећи ратом, закључио је он. 

Извор:Танјуг

Подели са пријатељима: