Новаковић да не вређа интелигенцију Новосађана

09-08-2018 | Саопштења

Градски одбор Покрета социјалиста Нови Сад истиче да бивши градоначелник и осуђеник Бора Солунац покушава на све могуће начине да се дочепа власти и поново пљачка грађане Новог Сада.
Познат по уграђивању, сада показује да је одличан и у ограђивању од свега оног што су радили он и његови досовски пријатељи.
Позивамо Новаковића да престане да се представља као неко нов кога ођедном занима судбина јавних предузећа, да престане да вређа интелигенцију Новосађана, јер они нису заборавили досовску бахату владавину у Новом Саду.
Уместо што тражи оставку човека који се свакодневно бори за нове инвестиције и нова радна места, боље да објасни Новосађанима зашто су ЈКП "Стан" задужили за чак 800 милиона динара?
Некада Пајтићев послушник, а данас Јеремићев, не само да је нашао начин да гласа из Солуна, већ је проналазио на хиљаде начина какао да презадужи град Нови Сад и Новосађане.
Актуелна градска власт на челу са Милошем Вучевићем ће својом одговорном и савесном политиком учинити апсолутно све да опорави јавна предузећа и сачува радна места.

Градски одбор Покрета социјалиста Нови Сад  

Подели са пријатељима: