Јеремићу смета што о Србији одлучује њен народ, а не странци

25-11-2018 | Саопштења

Покрет социјалиста оцењује да Јеремићу све више смета то што је Србија мудром политиком Александра Вучића изборила право да о својој будућности и развоју одлучује самостално, а посебно то што се у Србији пита њен народ, а не странци.
Подсећамо Јеремића да Србија није више земља са почетка 2000-тих година када су његове колеге досовци и он ишли по своја мишљења у стране амбасаде и када су, да би опстали на власти годину више, странцима давали и оно што од њих нико није ни тражио.
Јеремић своју државу представља као најгору, кука и моли за помоћ странце, али зато умањује насиље и проблеме са којима се наш народ на Косову и Метохији суочава, исмевајући реалан страх и бојазан Србије за свој народ.
Јеремић није осетио потребу да укаже странцима да је наш народ на Косову и Метохији остао без хлеба и лекова, али је зато осетио потребу да, по ко зна који пут, опљује своју државу и отежа свом народу што више може.
Наш народ је од досоваца навикао на сваку могућу подлост и гадост, али су овим отвореним позивима на окупацију своје државе и народа превазишли себе.
Србија је данас суверена, слободна, војно неутрална држава и на велику жалост Вука Јеремића, о Србији данас одлучује искључиво њен народ.

Покрет социјалиста 

Подели са пријатељима: