Новаковић да схвати да ово није више време ДОС-а

13-09-2018 | Саопштења

 

Данашњи догађај у Врбасу сврстава се у категорију најгоре примене бахатог односа бившег осуђеника према закону.
Лажно се представљајући као народни посланик, Борислав Новаковић, у народу познатији као Бора Солунац, најгрубље је насрнуо на припаднике полиције и позвао се на имунитет који, као покрајински посланик нема.
Ипак, право питање је зашто се данас, на извршењу санкције уклањања баште "Центар кафеа" није појавио прави власник, Војислав Павловић. Зашто ни једну једину примедбу није дао на предлог раскида уговора о закупу са Општином Врбас, а његов дуг је порастао на више од 135.000 динара, што га чини највећим дужником по овом основу у општини. Ко су уопште људи који су данас бранили уклањање баште док правог закупца нема?
Новаковић мора да схвати да ово није више досовско време када је он као високи функционер ДС-а и стварно и могао да  једним позивом заустави спровођење закона.
Времена су се, на нашу велику срећу, променила и сада се све ради у складу са законом.
Новаковићев бахати однос према службеном лицу је скандалозан и срамотан чин, а посебно његово физичко обрачунавање са полицијом.
Општински одбор Покрета социјалиста Врбас најоштрије осуђује понашање Новаковића и чланова Народне странке у Врбасу и захтевамо да се и полицајци на дужности у складу са законом заштите од оваквих попут Јеремићевих разбојника.
Општински одбор Покрета социјалиста Врбас
Подели са пријатељима: