Жене Покрета социјалиста захвалне Вучићу на његовој борби за бољи положај жена

23-10-2018 | Саопштења

Актив жена Покрета социјалиста захваљује се председнику Србије Александру Вучићу на томе што је успео да убеди инвеститоре да у краљевачкој компанији првенствено запосле жене између 40 и 50 година.
Баш зато што је препознао проблем да жене између 40 и 50 година теже долазе до посла у Србији и зато што је кренуо у решавање тог проблема, Вучић је јасно ставио до знања колико брине о женама и њиховим правима.
Посланица Александра Јерков баш никада није успела да осуди скандалозна понашања представника Савеза за Србију према женама, стала је уз примитивце и насилнике који туку жене, који би да силују и вешају, али је зато успела да нападне човека који искрено поштује жене и који се бори да женама у Србији обезбеди радна места и пристојан живот.
Вучић је овим гестом у компанији у Краљеву, стварањем амбијента за бољи положај трудница и породиља, бригом о популационој политици, али и тиме што се многе жене налазе на највишим функцијама у држави и у његовој странци, показао да има високо мишљење о женама и да се за права жена не бори само декларативно, већ да, заиста, на конкретне начине побољшава њихов положај у друштву.
Жене у Србији то препознају и цене.

Председница Актива жена Покрета социјалиста,
Светлана Селаковић  

Подели са пријатељима: