Зеленовић спреман на све, чак и да призива окупацију!

07-11-2018 | Саопштења

Градски одбор Покрета социјалиста Шапца сматра да ни мало није случајно то што је марионета Душана Петровића, Вука Јеремића и Драгана Ђиласа, Небојша Зеленовић баш у овом тренутку ишао по свету да блати своју државу, баш сада када Србија економски, привредно и војно јача и када решава своје најбитније државно питање.
Очигледно је да је Небојша Зеленовић апсолутно спреман на све, па чак и на то да се уместо са својим народом сврста са Весељијем, Угљанином, Комшићем и осталим мрзитељима Србије и да са њима руку под руку иде и блати Србију где год може и где год затреба, само да добије још мало власти.
Зеленовићу смета јака и независна Србија, више му одговара она Србија из двехиљадитих година када је личила на колонију, а не на озбиљну државу, више му одговара она Србија када се у њој нису питали њени грађани, већ страни амбасадори.
Нема ни најмање сумње да би Зеленовић и његови досовски шефови од Србије направили исто оно што су направили од нашег Шапца, приватан посед где уместо посла и инвестиција цвета криминал.
Да траже помоћ од странаца да добију власт, да пљују своју земљу, свој народ, да призивају окупацију, то могу само Зеленовић, Ђилас, Јеремић и остали досовци.

Градски одбор Покрета социјалиста Шабац 

Подели са пријатељима: