Одржана Изборна конференција Општинског одбора Покрета Социјалиста Раковица

02-11-2018 | Саопштења

Општински одбор Покрета социјалиста Раковица, данас је одржао Изборну конференцију у сали Градске општине Раковица у присуству великог броја делегата и руководства странке, а за председницу тог одбора изабрана је Мира Баста.
Обраћајући се присутнима потпредседник Покрета социјалиста и шеф посланичке групе Покрета социјалиста у Скупштини Србије Ђорђе Комленски пренео је поздраве председника Покрета социјалиста Александра Вулина и истакао да му је посебно задовољство што се налази у Раковици, у месту одакле је увек долазила левица.
"Морам да кажем да у Србији, у Београду, у Раковици никада није било лако, увек је било тешко, тешко се радило.
Нажалост, био је један период у којем су неки много лако стекли капитал, између осталог опљачкали Раковицу, оставили је без радничких мензи, без радних места, без запослења и оно што ми себи не смемо да дозволимо јесте да се и једног тренутка било ко од нас опусти и каже да смо сада успели да се стабилизујемо, ово је довољно добро.
Никада није довољно добро, увек постоји места за још мало више љубави и пожртвовања и то јесте она нит која у овој коалицији на челу са Српском напредном странком и у републици и у граду и у Раковици и на сваком другом месту даје Покрет социјалиста."
Председник Градске општине Раковица и функционер Српске напредне странке Владан Коцић, казао је да политика коју води ова влада и председник Србије Александар Вучић је једина политика која показује резултате и која може да нас изведе из кризе у коју смо упали због неких пре нас.
Коцић је, такође, Општинском одбору Покрета социјалиста пожелео много успеха у даљем раду.
Новоизабрана председница Општинског одбора Покрета социјалиста Мира Баста захвалила се члановима одбора на указаном поверењу и поручила да је у периоду од 2000. године до 2012. године у Раковици уследила лоша приватизација од стране још лошијих политичара.
"То што је тада угашено све што је било здраво у Србији и Раковици начинило је већу штету него санкције и бомбардовање, па је тако наша Раковица остала празна."
Она је поручула да се Покрет социјалиста који је основао Александар Вулин састоји од поштених и честитих људи.
"Десет година се заједно са Српском напредном странком боримо да Србију учинимо бољом и то ћемо чинити и даље", закључила је Баста.
 

Подели са пријатељима: