Чанак подржавајући изјаве Комшића штети српском народу

07-11-2018 | Саопштења

Покрајински одбор Покрета социјалиста Војводине истиче да Ненад Чанак својим злонамерним и непромишљеним изјавама у којима брани Жељка Комшића, а своју државу напада, даје легитимитет сваком следећем Комшићу који буде пожелео да нападне Србију.
Ненаду Чанку сметају сви они који се, попут Владе Републике Србије, председника Александра Вучића и министра одбране Александра Вулина боре и раде да Србија буде јака, стабилна, суверена и поштована држава, али му зато не смета када Комшић, Весељи и Угљанин прете Србији и српском народу.
Штеточина која никада није покушала да помогне Србији, бори се да Косово остане целовито и независно, али би зато Шпанију да дели и да настави да штети Србији и њеним дипломатским односима.
Ненад Чанак би, најзад, морао да схвати да досовска Србија више не постоји, прошло је време Тадићевог извињавања и савијања кичме по жељи оних који никада нису имали ни мрву разумевања и поштовања за српске жртве, прошло је време када је Србија гледала како јој вређају, туку и протерују народ.
Данашња Србија ће, свидело се то Чанку или не, увек спремно заштити свој народ ма где он живео, јер то и јесте основни посао једне озбиљне државе, да штити и чува свој народ.

Председник Покрајинског одбора Покрета социјалиста Војводине и народни посланик,
Бојан Торбица  

Подели са пријатељима: