Јеремић озбиљно наштетио угледу Србије у свету

28-11-2018 | Саопштења

Покрет социјалиста оцењује да је Јеремићево вишесатно испитивање и сведочење пред америчким судом још једна потврда његове умешаности у велику светску корупционашку аферу.

Јеремић је својим лоповлуком озбиљно наштетио угледу Србије, али су грађани Србије имали прилику да коначно и виде и чују одакле потиче новац за најскупљу председничку кампању у историји Србије и зашто је баш Јеремић добио огромну количину новца од катарске амбасаде у Берлину.

Уместо да ојача међународни углед и позицију Србије у свету, Јеремић је, ипак, своју позицију председника Генералне скупштине Уједињених нација или како то он воли да каже "председника света" користио како би спајао криминалце, намештао им послове и све те услуге дебело наплаћивао.

Сада је сваком грађанину Србије и више него јасно да се Јеремић по свету борио за Косово и Метохију тако што је повезао два светска преваранта Патрика Хоа и Тидијана Гадијоа и себи обезбедио милионске зараде.

Јеремићев допринос Србији је тај што се преко Србије и на рачун Србије докопао функције и лично обогатио, а Србију обрукао.


Покрет социјалиста  

Подели са пријатељима: