САОПШТЕЊЕ ПОКРЕТА СОЦИЈАЛИСТА ВРАЧАР

03-12-2018 | Саопштења

Видовити Вук Јеремић

Синоћ је на нашем Врачару Вук Јеремић у покушају да оснује оштински одбор сакупио све чланове своје странке да им саопшти да је постао видовит. Своју видовитост је председник Народне странке поткрепио речима да ће "Сви будући избори - од локалних до републичких, бити директно везани за Косово и Метохију".
Господине Јеремићу где вам је та видовитост била када сте дубоко заваљени у функционерску фотељу сачекали проглашење косовске независности, где вам је та видовитост била када сте у Уједињеним нацијама избацили УМНИК и на Косово и Метохију довели ЕУЛЕКС и коначно где вам је та видовитост била када сте постављали глупа питања Међународном суду правде.
Господине Јеремићу док сте били на власти начинили сте огромну, скоро неисправљиву штету држави Србији и српском народу и зато сте у праву када кажете да ће сви будући избори - од локалних до републичких, бити директно везани за Косово и Метохију а грађани Врачара и читаве Србије треба да знају да је ваш једини задатак због кога имате толику медијску и материјалну помоћ мрзитеља Србије да ако поново дођете на власт завршите започети посао рушења српске државе.

Председник Општинског одбора Покрета социјалиста Врачар
Фадиљ Еминовић
 

Подели са пријатељима: