Жене Покрета социјалиста посетиле децу у Косовској Митровици

09-12-2018 | Саопштења

Жене из Покрета социјалиста, данас су уручиле хуманитарну помоћ удружењу родитеља деце ометене у развоју "Подржи ме" у Косовској Митровици.
Жене Покрета социјалиста Александра Вулина су због тешке ситуације у којој се налази наш народ на Косову и Метохији желеле да лично изразе солидарност и подршку нашем народу.
Тим поводом председница Жена Покрета социјалиста Светлана Селаковић изјавила је да ће Покрет социјалиста наставити да пружа пуну подршку нашем народу на Косову и Метохији и да су се за посету одлучиле првенсвтвено да би биле уз свој народ у овој тешкој ситуацији.
Селаковићева је, такође, позвала све организације и партије да учине исто.
Народна посланица Покрета социјалиста Ана Караџић оценила је да оно што се дешава српској деци на Косову и Метохије, не дешава се ни једном детету у Европи.
"Шта још треба да ураде такозване приштинске власти српском народу да би међународна заједница коначно реаговала.
Лажна држава Косово подигла је таксе на сто посто на српске производе и сматрам да је такав поступак чист фашизам.", закључила је Караџић.
Председница удружења родитеља деце са посебним потребама "Подржи ме" Ивана Ракић, захвалила се Покрету социјалиста на помоћи и посети и истакла да је живот Срба на Косову и Метохији изузетно тежак, али да им је посебно важно то што нису остављени од стране свог народа и државе.

Покрет социјалиста


 

Подели са пријатељима: