Трифуновић Ивани Вучићевић нацртао мету на чело

11-12-2018 | Саопштења

Жене из Покрета социјалиста најоштрије осуђују претње и увреде које је Сергеј Трифуновић са свог твитер налога упутио директорки и главној и одговорној уредници телевизије Студиа Б, госпођи Ивани Вучићевић.

Пошто је недавно председницу Скупштине Србије госпођу Мају Гојковић ословио са "фуксо", Трифуновић је, охрабрен од стране својих пријатеља, Ђиласа, Јеремића и Обрадовића, отишао и корак даље, па је госпођу Вучићевић назвао "лажљива фуксо" и брутално јој запретио.

Трифуновић је Ивани Вучићевић нацртао мету на чело и то само зато што се Ђиласу, Јеремићу и њему не допада политика телевизије Студиа Б и њихов начин извештавања, а посебно им се не допада изречена истина о њиховим пропалим протестима.

Очигледно је директорка Студиа Б крива, јер Ђиласу и Јеремићу нису успели протести, јер их грађани Србије не желе на свом челу, а још мање желе нереде и крвопролиће на улицама.

Непримерено, бахато и уличарско понашање Сергеја Трифуновића, одраз је политике мржње и насиља коју свакодневно спроводе Јеремић, Ђилас и Обрадовић.

Грађани Србије су поново имали прилику да виде како би се Ђилас, Јеремић, Трифуновић и остали досовци обрачунавали са женама које не мисле као они, само када би поново завладали Србијом.

Нас, заиста, више ништа не може да изненади од досоваца који вређају и туку жене, али птамо сва новинарска удружења, невладине организације и борце за људска права и права жена, да ли ће коначно успети да осуде кукавички напад мизогина Сергеја Трифуновића на Ивану Вучићевић и стану у заштиту једне жене, мајке и новинарке или само госпођа Вучићевић, изгледа, нема право на своје мишљење и слободно извештавање зато што се то не допада Драгану Ђиласу?


Председница жена Покрета социјалиста,
Светлана Селаковић  

Подели са пријатељима: