Александар Вулин: Jеремићу се због неистина смеjу и светске дипломате

21-12-2018 | Вести

 БЕОГРАД - Председник Покрета социјалиста Александар Вулин тврди да је Вук Јеремић изнео још једну неистину на рачун председника Србије, оценивши да се "лажима ситног политиканта" подсмева цела Србија, али и светски званичници и дипломате.

"Још једна у низу неистина коју је изнео лажљивац Вук Јеремић на рачун председника Србије Александра Вучића представља чист израз најдубље мржње према председнику Србије и према њеним грађанима", наводи Вулин у саопштењу достављеном медијима, алудирајуићи на Јеремићев твит у којем Вучића пита за ручак и састанак са Сорошем и када планира наредни тајни сусрет с Тачијем о разграницењу.

На ту Јеремиићеву објаву реаговала је портпаролка Фондације за отворено друство Џорџа Сороша Лаура Силбер која је написала "Изгледа да сте поново преварени", а Вулин је у саопштењу прокоментарисао да је тешко поверовати да је Јеремић био погрешно обавештен, те да је већа вероватноћа да је у питању само нова лаж.

Лажима ситног политиканта и пријатеља Патрика Хоа, не само да се подсмева читава Србија, већ му се смеју и светски званичници и дипломате.

Чим проговори, Јеремић одмах слаже, ипак, остаће истина да му је Хашим Тачи дао велику захвалност, пошто је за независност Косова и стварања "Велике Албаније" урадио више од Била Клинтона, закључио је Вулин.

Извор: Танјуг

Подели са пријатељима: