Александар Вулин и Mоjсиловић посетили Oперативни центар ВС

01-01-2019 | Вести

БЕОГРАД  - Министар одбране Александар Вулин обишао је данас, у пратњи у пратњи начелника Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковника Милана Мојсиловића, Оперативни центар система одбране, где се уверио да Војска Србије извршава планиране задатке.

Како је саопштено из Министарства одбране, после састанка с руководећим старешинама Центра, Вулин је путем видео линка примио извештаје из оперативних центара Копнене војске, Команде за обуку и РВиПВО, који су известили о стању у својим јединицама.

Извештаје су поднели и старији национални представници из мировних мисија у Либану и Централноафричкој Републици, који су обавестили министра одбране да је стање редовно, да људство извршава све дефинисане задатке и да су сви припадници Министарства одбране и Војске Србије који су у ангажовани у тим мировним мисијама безбедни.

Министар Вулин и генерал Мојсиловић пожелели су, том приликом, припадницима Војске Србије и Министарства одбране срећне новогодишње празнике, уз жеље за добро здравље, личну и породичну срећу и успешну следећу годину, наглашавајући да је безбедност свих припадника ВС највећи приоритет.

Министар Вулин и генерал Мојсиловић обишли су синоћ и дежурне јединице ловачке авијације ангажоване у систему противваздухопловне одбране на аеродрому "Батајница" и са њима дочекали Нову 2019. годину.

Извор: Танјуг
 

Подели са пријатељима: