Александар Вулин: Путин одликовао Вучића, Jеремић чека Tачиjево

08-01-2019 | Вести

БЕОГРАД - Министар одбране Александар Вулин изјавио је да је велики светски лидер Владимир Путин високим признањем којим је одликовао председника Србије Александра Вучића наградио његову храброст, вредноћу, посвећеност и упорност.

"Александар Вучић је заслужио орден, а сви Срби имају на кога да буду поносни", истакао је Вулин и навео да је после 100 година један Србин добио високо признање Русије.

"Одликовао га је зато што је Србин који воли Србију и зато што је имао личне и политичке храбрости да се упркос огромним притисцима не прикључи антируској хистерији", оценио је Вулин у саопштењу.

Према његовим речима, председник Руске Федерације Владимир Владимирович Путин је председника Србије Александра Вучића уписао у историју уз велике Србе који су својим животом заслужили памћење и међу Србима и међу Русима.

Вулин је указао да орден кога су носили Карађорђе, регент Александар или Никола Пашић нико у свету није покушао да умањи и унизи, али Вук Јеремић јесте.

"Још једном су завист и мржња натерели малог Јеремића да лаже о великим стварима. Путин је одликовао Вучића, Јеремић са правом чека да га одликује Тачи. Свакоме по заслузи", поручио је Вулин. 

Извор: Танјуг

Подели са пријатељима: