Јеремићева дипломатија Србију коштала милионе, а корист имали само Шиптари

11-01-2019 | Саопштења

Лажов који је навикао да живи на рачун српског народа, страних амбасада и светских криминалаца, поново испољава најдубљу мржњу према Александру Вучићу и Србији.
Јеремићево годишње председавање Генералном скупштином УН Србију је коштало 7,5 милиона евра, а од његове дипломатије су имали корист искључиво косовски Албанци.
Пре него што Јеремић поново пљуне на Вучића и Србију, нека прво одговори народу и српској јавности за шта је тачно добио стотине хиљада евра од катарске амбасаде са седиштем у Берлину и шта се од њега очекује, као и за шта је добио милионе долара од ухапшеног Хоа и осталих светских лопужа?
За разлику од Јеремића, који је у Њујорк отишао да ради за личну корист, а на рачун народа, да му Србија плаћа 156.000 долара годишње за луксузан стан, да прави комбинације и добија милионе од светских криминалаца Патрика Хоа и Тидијана Гадиоа, Александар Вучић одлази у Њујорк да брани свој народ и Косово и Метохију, да часно брани незавидну позицију Србије у коју је ставио управо Јеремић због лагања Русије и глупог питања пред МСП.
Срби од Јеремића имају и имали су пуно штете, али зато Шиптари имају и имали су пуно користи.

Покрет социјалиста  

Подели са пријатељима: