Ни Савез за све и свашта не може да купи све што хоће

24-01-2019 | Саопштења

Чак ни Савез за све и свашта, не може да купи све што хоће. Иако је Мирослав Алексић добро продао оне који су му веровали Вуку Јеремићу, Ђилас је успео да са ликвидационим управником Демократске странке Зораном Лутовцем договори само закуп.
Ђилас као добар препродавац ничега за дебеле паре, схватио је да "Рента кар ДС" који је довео до стечаја неће моћи да препрода по други пут, већ да је јефтиније да их за 960.000.00 динара месечно "воза" док траје кампања.
У тих 960.000.00 динара улази плата ликвидационог управника Лутовца од 85.000.00 динара месечно, а остало за закуп и умиривање незадовољних демократа.
У ово улази "раубовање " без амортизације целог посланичког клуба, свих 2.1 % гласача у Београду као и лиценцно право и на Кену, чији су кафански трошкови док се бахатио по Смедеревској Паланци за једно вече били већи од месечног закупа.
Додуше, у тржишној економији Ђиласа и Вука, то им је и права цена, па није ни чудо што не смеју на изборе него најављује Санда Рашковић Ивић бојкот избора који нису ни расписани.


Шеф посланичке групе Покрета социјалиста у Скупштини Србије,
Ђорђе Комленски 

Подели са пријатељима: