ПС поздравља почетак кампање "Будућност Србије"

07-02-2019 | Саопштења

Покрет социјалиста поздравља почетак кампање "Будућност Србије" и честита грађанима Алексинца који су данас, први, имали прилику да лично поздраве председника Србије и изнесу му своје проблеме и предлоге.
И док самозвани лидери који неће на изборе, од народа цене само најгласније и најагресивније примерке, председник Вучић се среће са обичним, радним и пристојним људима који не носе вешала и не мрзе своју земљу зато што нису на власти.
Ово је велика разлика од викендашких предводника који се баве пословним проблемима Драгана Ђиласа скривених испод "слободе медија" и недељама протестују против самих себе и проблема унутар Савеза за Србију, да би на крају потписали уговор како неће слагати себе, нити оне које су до сада сваки пут слагали!
Позивамо грађане Србије да у што већем броју дочекају Александра Вучића и изнесу му шта их мучи, али и своје идеје како да сви заједно живимо боље.
Покрет социјалиста ће, као и увек, подржати и Србију и председника и бити оно што вође шетача нису никада били, бићемо увек лојални и поштени и према Србији и према својим коалиционим партнерима из СНС-а.​

Покрет социјалиста 

Подели са пријатељима: