Марко Видојковићу врати,, муком,, стечену диплому првог степена Правног факултета Универзитета у Београду.

10-02-2019 | Саопштења

Иста кореографија исти ликови исти захтеви и громогласни позиви на 6. октобар то је оно што гледамо свих ових дана на протестима оних који су у име демократије и слободе спремни да прете, блате, забрањују, хапсе и вешају све оне који другачије мисле. Иста судбина је намењена и појединцима и институцијама.
За све мрзитеље Србије 6. октобар је симбол не довршеног посла и ,,коначног решења српског питања,,. 6. октобар је не досањани сан Досовске власти и њених белосветских финансијера. Планирали су и надали се грађанском рату у Србији, крвопролићу и брзопотезном распарчавању Србије. Тада им није успело и ево их поново да заврше не довршено.
Дванаест година су Марко Видојковић и њекови другари слатко спавали без кошмарних снова док су Србију пљачкали по њему паметни и талентовани, Тадић, Ђилас, Јеремић,Шутановац, Чеда, Борко.....Показали су Марко они нама свој таленат за лоповликом и распродајом Србије а ти си Марко тад ћутао и био срећан у тој и таквој слободној и просперитетној Србији.
Нисмо очекивали да напишеш целу црни књигу али што не написа Марко барем један редак о твојим талентованим и паметним лоповима, па ипак си некакав правник или можда планираш да вратиш ,,муком,, стечену диплому првог степена Правног факултета Универзитета у Београду коју си ти издали како ти кажеш ти смрадови, кретени и олоши.


Редовни професор на Машинском факултету у Београду
Проф. др. Небојша Петровић

 

Подели са пријатељима: