Александар Вулин: Скопље jе постало простор за нападе на СРБ и Вучића

19-02-2019 | Вести

БЕОГРАД - Скопље је постало простор из којег се покрећу и из кога ће се покретати напади на Србију и њеног преседника, изјавио је министар одбране Александар Вулин поводом сусрета премијера Зорана Заева и лидера опозиионог Савеза за Србију Драгана Ђиласа у македонској престоници.

Вулин је за Новости прецизирао да је Скопље постало оно што је некада била Будимпешта, центар обавештајног рада против Србије, простор у коме се обезбеђује финансирање и подршка за цинкароше и сецикесе из читавог региона, за политичаре који верују да је њихова сарадња са странцима једини пут за долазак на власт.

Македоније и организације коју ће Ђилас у наредном периоду формирати.

"Чврст став председника Александра Вучића да Србија неће прихватити власт амбасадора довео га је под непосредан удар служби. Скопље је постало простор из кога се покрећу и из кога ће се покретати напади на Србију и њеног преседника", навео је Вулин.

Како је раније саопштено из СзС, Заев и Ђилас састали су се јуче у Скопљу, где је било речи и о "актуелној ситуацији у Србији и двомесечним грађанским протестима".

Заев и Ђилас су, наведено је, договорили сарадњу Социјалдемократског савеза

Извор: Танјуг
 

Подели са пријатељима: