Жене ПС: У кампањи против Вучића користе и болесну децу !

20-02-2019 | Саопштења

Жене из Покрета социјалиста најоштрије осуђују болесну кампању која се води против председника Србије, Александра Вучића, а у којој нису поштеђена, чак ни болесна деца.
Као жене и мајке, дубоко смо постиђене и забринуте, јер су неки људи због своје патолошке мржње према председнику искористили и злоупотребили болесну децу.
Александар Вучић је јуче посетио Институт за заштиту мајке и детета како би договорио додатна средства за проширење стерилног блока, управо због бољег и квалитетнијег лечења наше деце.
Онима који су напали Александра Вучића и злоупотребили жељу болесног детета и његове мајке није пало на памет да ураде апсолутно ништа за болесну децу када су били у прилици и када су морали.
Да нису можда они 2014. године основали Буџетски фонд за лечење деце у иностранству или је то, ипак, Александар Вучић учинио?
Подсећамо све оне који учествују у овој прљавој кампањи да је наша држава само од оснивања фонда, па до 2018. године издвојила 23 милиона евра за лечење деце у иностранству, што је три пута више него 2009. године, да су протеклих година реконструисане многе болнице и домови здравља у које није улагано ни по 30 година.
Јасно је да онима који су се усудили на овако бедну кампању нису битни ни резултати, ни већа брига државе за нашу децу, нити бољи услови за лечење деце, мржња је једина што их води и у тој мржњи су спремни на сваку могућу гадост, па и на ову да злоупотребе болесно дете.

Актив жена Покрета социјалиста

 

Подели са пријатељима: