Актив жена ПС: Вређају нас новинари и Ђиласове присталице због истине коју говоримо

21-02-2019 | Саопштења

Актив жена Покрета социјалиста поручује да су увреде које су добиле од појединих новинара и присталица Ђиласовог и Јеремићевог савеза сасвим очекиване и да, увек уследе након истине коју изговоре.
Хвала новинарима и Ђиласовим и Јеремићевим присталицама што брину за наше здравље, образовање и стручност, али, ето, ми "глупе", "ботови" и "сендвичари", подржавамо политику која нашој деци пружа могућност да имају адекватно лечење и квалитетније образовање.
Напали сте нас, јер смо рекле истуну која се вама и онима чију политику подржавете ни мало не допада.
То што нас вређате и потцењујете и што из мржње коју осећате према Вучићу никада нећете признати да је за народ урадио много више него сви досовци заједно за 12 година власти, не умањује чињеницу да је Александар Вучић тај који је основао Буџетски фонд за лечење деце у иностранству, да је Вучић тај који је покренуо велику акцију реконструисања болница, домова здравља и школа у које није улагано по 30 година, Вучић је тај на чију иницијативу је донесен нови Закон о спречавању насиља у породици.
Шта је спречавало досовце Ђиласа и Јеремића да то исто ураде за време своје власти, зашто их то не питате?
Није вам пало на памет ни једном да осудите вређање жена и њихове деце, чија је једина кривица то што мисле другачије од Ђиласа и Јеремића, али сте зато осетили потребу да увредите нас, жене, које видимо шта је то што је добро урађено за нашу децу и нас у протеклих шест година.
Ви који себе називате елитом нисте увредили само нас жене из Покрета социјалиста, већ и све пристојне жене у Србији које подржавају политику отварања нових школа, болница и фабрика, а не Ђиласову и Јеремићеву политику вешала, пљачке и простаклука.
Наставите да нас вређате и нападате, али нас нећете спречити да и даље говоримо истину и износимо чињенице.


Председница Актива жена Покрета социјалиста,
Светлана Селаковић
 

Подели са пријатељима: