Сретко Малиновићу не брукај 1999. годину и саборце!

24-03-2019 | Саопштења

Шта би хероји са Кошара рекли о генералу Сретку Малиновићу који је члан ДС-а, странке која се залаже за чланство Србије у НАТО пакту?Шт би рекли о генералу који није никада натерао своју странку ДС да сними филм о јунацима са Кошара или да прође све време њене власти, а не подигне ни један споменик херојима са Кошара.
Шта би ратници рекли о генералу Сретку Малиновићу који држи говоре које са радошћу преноси шиптарска и хрватска штампа?
Шта би рекла војска о генералу чија је странка оставила српско ваздухопловство без исправног мига, али је зато увела НАТО канцеларију у просторије Министарства одбране?
Шта би рекао војвода Мишић за генерала који је ћутао као последња кукавица када су му отпуштали саборце јер су ратовали за Србију, одводили ратнике и команданте у Хаг да их утамниче и суде, шта би рекли ратници о генералу који на годишњицу НАТО агресије пљује своју земљу и војску, а о агресору ћути?
Вучић и Вулин су подигли споменик јунацима са Кошара, снимили филмове о Кошарама и Паштрику, вратили самопоштовање војсци, а протеране команданте и ратнике вратили у војску и академију, за разлику од Сретка Малиновића, Вучић је имао храбрости да изговори право име НАТО агресије и да обнови ваздухопловство и војску и да никога не изручи Хагу.
Није ти сметало Сретко Малиновићу што је твој вођа Вук Јеремић служио цивилно војску у кабинету Бориса Тадића, али зато нападаш Вулина што служи војску са орузијем.
Ћути НАТО лобисто, не брукај 1999. годину и саборце.
Себе си одавно избрукао Сретко Малиновићу.

 


Покрет социјалиста  

Подели са пријатељима: