ГрО Ниш: Подршка Вучићу

19-03-2019 | Саопштења

Покрет социјалиста - Градски одбор Ниш најоштрије осуђује покушај дестабилизације државе и ескалације насиља, са циљем изазивања грађанског сукоба, а који су у недељу у Београду покушали да спроведу лидеритакозване„уједињене опозиције“.
Незадовољни губитком подршке од стране својих малобројних присталица услед безидејности својих протеста, фашистичко-тајкунски тројац Обрадовић, Ђилас и Јеремић покушао је да изазивањем хаоса на улицама Београда, изврши дестабилизацију државе, и то у тешким тренуцима које преживљава наш народ на Косову и Метохији, и када целокупни државни врх улаже максималне напоре за решавање горућих проблема у покрајни.
Да цела ситуација буде још трагичнија, насиље је организовано на дан када су на Космету пре 15 година паљене српске куће и светиње, а Срби протеривани са вековних огњишта од стране шиптарских терориста.
Покрет социјалиста, даје пуну и искрену подршку председнику Александру Вучићу и Влади Србије у свим активностима које предузимају на очувању мира и територијалног интегритета и суверенитета наше државе, са једне стране, као и на активностима које чине са циљем јачања српске привреде кроз обезбеђивање инвестиција, отварање нових радних места и изградњу инфраструктурних објеката и путева, на чему су им Нишлије посебно захвалне.
Позивамо све надлежне институције Републике Србије да обезбеде ред , мир и сигурност за све грађане, и да против недељних изгредника, ма како се они звали, покрену поступке и исте санкционишу у складу са законом.
Покрет социјалиста се одувек залагао за право грађана на слободу мишљења и окупљања, све док је исто организовано у складу са законом и док се тиме не угрожавају права, слободе и безбедност других.
Такође, подсећамо да је Србија демократска држава и да се, у демократским државама, смена власти врши на демократским изборима, а не улици, изазивањем хаоса и насиља.

ГрО Покрета социјалиста Ниш
 

Подели са пријатељима: