Вулетић: Нападајући породицу Вучић, опозиција дотакла дно

25-04-2019 | Саопштења

Генерални секретар Покрета социјалиста Предраг Вулетић, оштро је осудио напад на породицу Александра Вучића.
"Оно што ради ових дана део опозиције предвођен Ђиласом, Обрадовићем и Јеремићем, најблаже речено је скандал невиђених размера.
Штетоцчине које у недостатку сопствених политичких програма, свесни да их народ неће, посежу за оним што је најсветије сваком нормалном чвеку.
Нападајући породицу председника Србије, бескрупулозно измишљајући лажи и најгоре увреде, показују да више нису чак ни на дну, односно да њихово дно досеже још дубље.
Наш председник, Александар Вучић, легално и легитимно изабран на председничким изборима као што је то обичај у свакој демократској земљи, је пре свега, нечији отац, супруг, брат и син. Кад већ не могу да му нађу ни један минус у политици коју спроводи, ударају тамо где је најосетљивији, тамо где ни један нормалан човек, без обзира на политичку опредељеност, не дира. Другим речима, сви они који то оркестрирано раде, нису људи, већ монструми који не презају ни од чега да би нанели штету својој земљи. У времену када се трудимо да очувамо породичне вредности, побољшамо демографску ситуацију, стабилизујемо и ојачамо своју економију, ова група штеточина мора бити заустављена, јер ничија породица не заслужује ово што се догађа породици председника Вучића.
Покрет социјалиста, као коалициони партнер СНС-а, неће да ћути на ове оркестриране нападе. Напротив, заједно са нашим председником Вулином стаћемо у одбрану вредности које нас красе, у одбрану председникове и сваке друге породице у нашој земљи.", рекао је генерални секретар Покрета социјалиста и покрајински Секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова, Предраг Вулетић. 

Подели са пријатељима: