ПС Нови Сад: Јеремићева странка исмејала патријарха !

14-05-2019 | Саопштења

Градски одбор Покрета социјалиста Новог Сада најоштрије осуђује сраман чин Народне странке и саборца Вука Јеремића, бившег градоначелника Новог Сада и осуђеника Борислава Новаковића који су на твитер налогу своје странке брутално исмејали и омаловажили српског патријарха Иринеја.
Након више него успешног састанка председника Вучића са највишим црквеним званичницима, Јеремићева странка је успела да патријарха подрвргне руглу, блаћењу, исмевању и то само зато што је патријарх Иринеј пружио подршку својој држави и народу.
Јеремић и Новаковић су овим чином дотакли дно у свом политичком деловању.
Срамне фотомонтаже патријарха које каче на званични профил своје странке осликавају сву мржњу и злобу коју Јеремић и његови чланови осећају према својој држави, народу и цркви. Бедне фотомонтаже су њихов одговор на покушај решавања најважнијег националног питања, питања Косова и Метохије.
Градски одбор Покрета социјалиста Новог Сада позива Борислава Новаковића да уместо што пљује по црквеним званичницима оде у цркву и покуша да окаје грехе за украдена 1.3 милиона, злоупотребу службеног положаја, као и за аферу Солун.

Градски одбор Покрета социјалиста Новог Сада 

Подели са пријатељима: