Mинистар Вулин: Вучић jе опет био сам против свих

08-06-2019 | Вести

БЕОГРАД - Министар одбране Александар Вулин оценио је данас да је председник Србије Александар Вучић и у Братислави доказао да је упоран и успешан борац за Србе, али да је често сам против свих.

"Александар Вучић је на скупу у Братислави показао пред камерама како изгледају разговори о Косову и Метохији када камера нема. Шиптари кукају и траже од ЕУ да сломи Србију, а онда заћуте када им Вучић докаже да лажу. За то време ЕУ тражи од Вучића да занемари истину и уздржи се од борбе. И у Братислави и у Бриселу Александар Вучич је доказао да је упоран и успешан борац за Србе али да је често сам против свих", навео је Вулин у изјави за јавност.

Он истиче да је Вучић једини државник на Балкану који хоће мир и који не пита колико ће га то лично и политички коштати, а сви остали брину само о себи, чак не и о свом народу.

"Баш зато је Балкан сада тако нестабилан, суочен са ''великом Албанијом'' и кукавицама који по цену опстанка својих народа и држава не смеју да јој се супротстве. Срби су били поносни на свог председника, остали учесници у дијалогу нису имали чиме да се поносе и похвале", закључио је министар Вулин.
 Извор: Танјуг

Подели са пријатељима: