Актив жена ПС: Трифуновић није успео да унизи Оливеру Зекић, али себе јесте

11-06-2019 | Саопштења

 

Актив жена Покрета социјалиста најоштрије осуђује увреде које је Сергеј Трифуновић са свог твитер налога упутио чланици Савета РЕМ-а Оливери Зекић.
Нажалост сексистичке поруке које Трифуновић, Ђилас, Обрадовић и Јеремић упућују свакој жени која се дрзне да упути критику њиховој политици и њима лично нису никаква новина, а посебно није новина то што они који би морали да реагују ћуте.
Трифуновић, Ђилас, Јеремић и Обрадовић су кукавице из ДОС-а које имају храбрости још једино да увреде и нападну жене, пошто аргументе и част немају.
"Господине Трифуновићу, својим мизогиним и примитивним изјавама нисте успели да унизите госпођу Зекић, нити било коју другу жену која храбро износи своја мишљења, али сте зато успели да понизите себе, своју професију и оне малобројне људе које представљате у оквиру покрета коме би у називу реч примитивац много више приличила од речи "грађани".
Где су сада борци и боркиње за женска права из различитих НВО, где су УНС, НУНС, НДНВ да се огласе и осуде Трифуновићев простаклук ? Зашто ћутите?

 

 

Актив жена Покрета социјалиста

 

Подели са пријатељима: