ПС: Зашто надлежни ћуте када досовци прете Вучићу?

13-06-2019 | Саопштења

 

Покрет социјалиста најоштрије осуђује изјаву Јове Бакића за недељник "НИН" у којој дословно позива на насиље, дуге цеви и отворено прети Александру Вучићу "грдним батинама".
Нисмо изненађени количином мржње коју досовци испољавају према Александру Вучићу, пошто немају подршку народа, а још мање идеје и аргументе, остала им је још једимо мржња, насиље и агресија, али јесмо изненађени јер надлежни ћуте.
Зашто они који би морали хитно да реагују ћуте, зашто тужилац ћути ? Зашто закони ове државе не важе када се прети Александру Вучићу ?
Очигледно је једино дозвољено нападати Александра Вучића, његову породицу, његову децу. Очигледно су напади на Вучића легитимна ствар која увек пролази без осуде и казне.
Да су такве гнусне претње којим случајем добили досовци, за то би се већ чуло до Стразбура, када Вучићу досовци отворено прете батинама, онда нема реакције.
Политика мржње, песница, дугих цеви и тестера коју пропагирају Ђилас, Јеремић, Обрадовић и њихови идеолози никада неће имати подршку српског народа, српски народ је изабрао будућност Србије и Вучића.

Покрет социјалиста
 

Подели са пријатељима: