ПС Београд: Закони исти за све, па и за Ђиласа, Јеремића и њихове пулене

24-06-2019 | Саопштења

Градска организација Покрета социјалиста Београда оцењује да Ђилас, Јеремић, Обрадовић и њихови пулени из ДОС-а не могу да се прилагоде уређеном и нормалном начину функционисања државе и правног система, никако да схвате да ово нису 2000-те године и да је у данашњој Србији предвођеном Вучићем закон једнак за све грађане.
То што се Јеремићев потрчко није одазвао позиву тужилаштва чак четири пута је чисто не поштовање закона и институција ове државе.
Кукање досоваца да привођење Јеремићевог Јовановића представља политичко застрашивање је још један јефтини спин, још једна јефтина представа за јавност у режији најгорих лажова и политиканата.
Нисмо приметили да су досовци овако кукали и бранили достојанство Срба на КиМ када су их шиптарски терористи тукли и хапсили пред децом и женама, али када Јеремићев потрчко не поштује законе, онда је то прогон.
Досовци, огрезли у својој бахатости и примитивизму, нису навикли да поштује законе и сносе било какву одговорност и последице за кршење закона, али данас у Србији закони једноставно морају да се поштују, они су исти за све, па макар то били и Ђилас, и Јеремић, и Обрадовић и цео ДОС.


Градски одбор Покрета социјалиста Београд  

Подели са пријатељима: