Еминовић ПС: Политика ДОС-а са Ђилсом и Јеремићем испод сваког нивоа

26-06-2019 | Саопштења

 

Председник Општинског одбора Покрета социјалиста Врачара и члан Градског већа града Београда, проф. др. Фадиљ Еминовић оценио је да је политика ДОС-а на челу са Ђиласом и Јеремићем испод сваког нивоа.
"Није Ђиласу пало на памет да за време своје власти барем започне изградњу канализације на левој обали Дунава, али му је зато пало на памет да од природне катастрофе и несреће покуша да политички профитира.
Шта је то Ђилас икада урадио за грађане Београда из приградских насеља? Никад и ништа, али зато шаље Јеремићевог потрчка Јовановића на већ готово санирано подручје да грађанима поново обећа све оно што су они из ДОС-а морали и били у обавези да ураде, и да Јовановић први пут види Котеж.
Шта је вас досовце спречавало да у Београду урадите бар нешто корисно и конкретно за град Београд, уместо што сте празнили градску касу и оставили Београд у милионским дуговима?
Александар Вучић ће за грађане Београда урадити све оно што ви нисте хтели за 14 година ваше владавине у Београду, он не дели Београђане на грађане првог и другог реда, а вама из ДОС-а још једнино преостаје да наставите да тонете у вашој злоби и мржњи према председнику Вучићу."


Председник ОО ПС Врачара и члан Градског већа,
проф. др. Фадиљ Еминовић  

Подели са пријатељима: