Хаjка против Стефановића глупа и зла, циљ ослабити Вучића

09-07-2019 | Вести

БЕОГРАД - Хајка против министра Небојше Стефановића је глупа и зла, а нападима на њега ДОС покушава да ослаби председника Србије Александра Вучића, рекао је данас министар одбране Александар Вулин.

"Што сте ближи председнику Вучићу и што упорније заступате заједничке идеје слободне Србије, то ће бити више напада на вас. Последња медијска хајка покренута против потпредседника Стефановића је глупа колико и зла. Небојша као најближи сарадник председника Вучића је увек на мети и нападима на њега Дос покушава да ослаби председника", рекао је Вулин.

Како каже, није лако бити дуго изложен лажима и увредама и то никада није без последица, каже Вулин, додајући да Стефановић то "храбро" носи, баш као што, како каже, и председник Вучић има огромну способност да издржи најтеже увреде, нападе и лажи.

Он наводи да би Драган Ðилас да се не прича о стотинама милиона евра које је стекао у време власти, да би волео да се заборави како је и по којој цени куповао секунде на РТС-у, па зато баца блато по Стефановићу.

"Лажов ради једино што зна, лаже. Свака реч коју је изрекао о Небојши Стефановићу је лаж. Вучић то одлично зна и наравно да државнику какав је Вучић неће Ðилас одређивати ко му је сарадник", заључио је Вулин, наводи се у саопштењу.

Извор: Танјуг
 

Подели са пријатељима: