ПС: Једини захтеви досоваца су да се укину Вучић и народ који га гласа

06-08-2019 | Саопштења

 

 

Покрет социјалиста поручује да се захтеви тајкунско-љотићевске коалиције који се односе на изборне услове своде на то да се Александру Вучићу потпуно забрани право на рад и бављење политиком и да се Србији забрани да одлучује својом вољом, слободно на изборима, како би они, тајкуни и љотићевци, могли да дођу на власт, а да народ који масовно подржава свог председника ништа не питају, то су изборни услови који би њима једино одговарали.
Дакле, досовцима би изборни услови ваљали само ако би укинули Вучића и српски народ који га гласа.
По цео дан кукају и цмиздре по Ђиласовим медијима због закона и пословника које су сами доносили, али не помињу досовци изборне услове из времена када је тајкун Ђилас уједно и владао Србијом и био власник дневних новина Прес, када је маркетиншким буџетима контролисао и уцењивао све медије, када је трговао секундама на РТС-у и Студио Б.
Нису им сметали изборни услови онда када су водили најпрљавије кампање против Александра Вучића и Томислава Николића, када су се бавили најгорим могућим лажима, увредама, прислушкивањима и многим другим незаконитим радњама.
О каквим изборним и медијским условима говоре они који су из Председништва избацивали неподобне новинаре да Тадић не би доби незгодно питање?
Ко то нама говори о демократији и равноправности, тајкун Ђилас који и данас избацује и вређа медије које није успео да купи, Јеремић који прети сваком новинару који се усуди да напише истину о њему, љотићевци који туку новинарке и чланицу РИК бесни јер их је народ оставио испод цензуса?
Колико год лагали, мрзели, претили Вучићу и његовој породици, власт без избора нећете добити, баш као што нећете моћи да Србију поново приватизујете, опљачкате и уништите.

Покрет социјалиста  

Подели са пријатељима: