ПС: Трајковићка напада Вучића због његове храбрости да заштити Србију и не дозволи В. Албанију

07-08-2019 | Саопштења

Покрет социјалиста оцењује да Ђиласовој Ради Трајковић није засметало то што су Шиптари забранили српске пасоше, што су увели антицивилизацијске таксе, није јој пало на памет да каже бар једну реч осуде за Тачија и Харадинаја, за све њихове злочине над Србима, али зато Трајковићка не пропушта прилику да вређа и напада своју државу и председника Србије који једини има храбрости да не допусти Велику Албанију у Србији.
Због своје храбрости, упорности и одлучности да заштити границе своје земље, да заштити свој народ, Александар Вучић смета Трајковићки, Ђиласу и Јеремићу, зато што знају да са Вучићем на челу Србије, независно и целовито Косово неће бити могуће.
Трајковићка за време своје власти није урадила баш ништа за народ на Косову и Метохији, било јој је довољно то што је њена имовина на Космету сигурна и заштићена, за остале Србе и њихове животе је није било брига.
То да је није било брига за Србе показивала је на сваком месту и у свакој прилици, налазила је оправдање за сваки злочин над Србима, смејала се са Кушнером када су је питали новинари о злочинима из "Жуте куће". За њу су убиства Срба и вађење органа Србина са КиМ били предмет подсмеха, а не предмет истраге и захтевања најстрожије казне.
Трајковићка је заиста прави пример плаћеника који може много да мрзи своју земљу и народ, за тако мало.

 

Покрет социјалиста  

Подели са пријатељима: