Александру Вулину Захвалница Удружења неурохирурга Србиjе

20-08-2019 | Вести

БЕОГРАД - Министру одбране Србије Александру Вулину данас је уручена Захвалница Удружења неурохирурга Србије за допринос развоју неурохирургије у Републици Србији, пријатељство и подршку, а поводом успешне сарадње у организацији Светског конгреса неурохирурга који је одржан у Дому Гарде у Топчидеру.

Како се наводи у саопштењу Министарства одбране, председник Удружења неурохирурга Србије, професор доктор Лукас Расулић, изразио је захвалност Министарству одбране и Влади Србије за сву подршку коју су пружили и коју пружају свим активностима које то Удружење организује у домену развоја српске неурохирургије и усвајању нових сазнања, на корист свих пацијената, цивилних и војних.

 Професор Расулић је најавио и нове активности Удружења, међу којима је и 5. годишњи састанак Удружења неурохирурга са међународним учешћем у Крагујевцу, и предложио да следећи годишњи састанак удружења неурохирурга с међународним учешћем буде посвећен војној неурохирургији, а та иницијатива, како је додао, наишла је на подршку у Министарству одбране.

Састанку су присуствовали и начелник Управе за војно здравство, бригадни генерал Угљеша Јовичић, и шеф Кабинета министра одбране, бригадни генерал Синиша Кресовић, додаје се у саопштењу.

 Извор: Танјуг
Подели са пријатељима: